Inter Milan bevestigde de interesse van de club in Arturo Vidal
نوشته شده توسط : Hency

Vice-president Javier Zanetti, vice-president van Milaan, heeft de interesse van de club in de middenvelder Arturo Vidal van Barcelona bevestigd vóór het transferraam van januari. De 32-jarige is dit seizoen slechts zes wedstrijden begonnen in alle competities voor Barca, hoewel hij vijf doelpunten heeft gescoord in LaLiga. Barca blijft echter terughoudend om Vidal midden in het seizoen zijn barcelona shirt uit te doen.

De Chileen denkt dat hij in aanmerking kwam voor een reeks bonussen na een succesvol eerste seizoen bij de LaLiga-club na een verhuizing vanuit Bayern München. Met een goedkope voetbalshirts laat hij een diepe indruk op mensen achter. Nu Vidal zichzelf aan hen belooft, vermeldt het rapport verder dat Inter hun aanbod voor hem daarom tot € 15 miljoen kon verhogen. Inter staat bovenaan in Serie A op doelsaldo en keert terug naar actie tegen Napoli aanstaande maandag.

Vidal is gevraagd naar zijn toekomst, maar hij gaf weinig weg en zei dat hij erover zal nadenken wanneer hij terugkeert van zijn kerstvakantie, volgens Javier Villodres bij Sport. ESPN nam ook contact op met Vidal's agent Fernando Felicevich, maar op het moment van publicatie had hij niet gereageerd op een verzoek om commentaar.





:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 دی 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: